9 Ocak 2015 Cuma

ÇELEBİ; KAIDER YÖNETİMİNİ KAHVALTIDA BİR ARAYA GETİRDİ

Arnavutköy KAIDER (Kars Ardahan Iğdır) Derneği yönetim kurulu üyeleri Arnavutköy Necip Fazıl caddesi üzerinde bulunan Hafızoğlu lokantasında 2014 yılının son haftasında kahvaltıda bir araya geldiler.


Gerçekleşen Kahvaltıya, KAIDER kurucu Başkanı Çetin Çelebi, Dernek Başkanı, Deniz Kaya, Gençlik kolları başkanı Serhat Arslan, Ziya İlbasmış, Hakan Çiftçi, İsa Karakoç Barış Maden, Ercan İka, Bahattin Karademir,Turan Maden, Ziya Çelebi, Vedat Çelebi, Fırat Çelebi, Çerkez Çiftçi, Sıddık Özdemir ve bir çok dernek üyesi ile birlikte Arnavutköy Erzurumlular Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği başkanı Turgut Altınkaynak katıldı. 
KAIDER derneğinin Kurucu Başkanı Çetin Çelebi'nin ev sahipliğinde bir araya gelen KAIDER yönetim kurulu üyeleri 2014 yılı içerisinde yapılanlar ve 2015 yılı için planlanan çalışmalar hakkında kapsamlı görüş alışverişinde bulunuldu.
Düzenlen kahvaltı programının açılış konuşmasını yapan KAIDER derneği kurucu Başkanı Çetin Çelebi şunları söyledi. Kahvaltı programımıza katılım gösteren siz değerli hemşerilerime çok teşekkür ediyorum. Değerli misafirler 2014 yılı ülkemiz ve bölgemiz çok zor bir süreçten geçti. Bizler dernek olarak yaşanan tüm bu olumsuzluklara rağmen daha temkinli ve daha duyarlı davranma gayreti ve çabası içinde olduk. Derneğimiz kurulduğu günden bu yana Arnavutköy'de birleştirici ve yapıcı bir dernek olduğunu her platformda göstermiştir. Dünyada ve Ortadoğu'da yaşanan savaşların yansıması ülkemizi ciddi anlamda etkilemiş son bir yıl içinde Türkiye'ye çok büyük göç dalgası yaşanmıştır. Haliyle yaşadığımız Arnavutköy'de bundan ciddi anlamda nasibini almıştır. Arnavutköy her geçen gün hızla gelişen ve büyümesi ile birlikte İstanbul'un en çok göç alan ilçelerden biri olması sebebi ile bizler Kars, Ardahan, Iğdırlılar olarak daha fazla bu derneğimize sahip çıkmak ve bu bölgede yaşayan hemşerilerimizin sesi olma noktasında daha çok çaba göstermeliyiz. Arnavutköy'de yaşayan 18 bine yakın Kars, Ardahan, Iğdırlı hemşerilerimizin her biri mutlaka bu derneğe gelip ziyaret etmesini arzu ediyoruz. Duyarlı olmak sadece köşesine çekilip olayları ve yaşanları seyretmek değil gelip bu birlikteliğin içinde yer almaktır. İşte bu yüzden bizde bu gün burada bir arada bulunuyoruz. Düzenlediğimiz bu kahvaltı programına katılım gösterdiğiniz için sizlere bir kez daha çok teşekkür ediyorum.  2015 yılı ülkemize bölgemize barış ve huzur getirmesini,  aileniz ve sevdiklerinize güzel bir yıl yaşamanızı diliyorum. Şimdiden hepinizin yeni yılını kutluyorum dedi. 
KAIDER derneğinin kurucu Başkanı Çetin Çelebi'nin ev sahipliğini yaptığı kahvaltında dernek başkanı Deniz Kaya Çetin Çelebi'ye teşekkür etti.


2014 Aralık ayı içerisinde yapılan kongre ile Dernek başkanlığına seçilen Deniz Kaya gerçekleşen kahvaltıda bir konuşma yaptı. Kaya yaptığı konuşmasında şunları söyledi. Bu güne kadar KAIDER derneğinin var olması adına göstermiş olduğu hassasiyet ve desteklerinden dolayı Çetin Çelebiye bir kez daha teşekkür ediyorum. Arnavutköy'ün geleceğine bir şeyler katmak, bölgenin mevcut sorunlarına çözüm bulma noktasında KAIDER derneği olarak 3 yılıdır Arnavutköy'de faaliyet göstermekteyiz. Amacımız kendi hemşerilerimizi bir arada tutmak mevcut sorunlarına çözüm bulma noktasında dernek olarak üstümüze düşeni yerine getirmektir. Her yıl düzenli olarak bir çok programa imza atıyoruz. Bölgemizde yerel yönetimlerin ve tüm siyasi partilerin her zaman önemsediği derneklerin başında geldiğimizi bir kez daha bilinsin istiyorum. 2014 yılı içerisinde organize ettiğimiz ramazan etkinliği programı, kaz gecesi programı, kültür sanat festivali programına katılım gerçekleştirdik. Bizler bu programlar vesilesi ile kendi yöresel ve kültürel faaliyetlerimizi bu programlarda ortaya koyma mutluluğunu yaşadık. 2015 yılı içerisinde bir çok programa daha imza atmak için sizlerin desteği ve katkısını bekliyorum. Şimdiden 2015 yılı ülkemize milletimize tüm hemşerilerimize sağlık mutluluk ve bol kazançlı bir yıl olmasını diliyorum dedi. 
Daha sonra sırasıyla söz alan dernek üyeleri ve yöneticileri 2014 yılı içinde yapılanlar ve 2015 yılında yapılmasını arzu ettikleri konular hakkında görüş ve düşüncelerini yönetimle paylaştılar. 
Program sonunda KAIDER yönetimi 2014 yılın en son programı olarak hatıra fotoğrafı çekildiler.

Özel Haber: Salih SÜTLAN 
http://www.turkiyekenthaber.com/gundem/celebi-kaider-yonetimini-kahvaltida-bir-araya-getirdi-h15498.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder